Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

Hedegårdsskolen søger:
Solvangskolen søger:
Greve Kommune søger:

 

 

BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SKOLE

DANSK- OG ENGELSKLÆRER

Behandlingsstederne Søbæk Skole Jyderup søger 1 lærer

Søbæk Skole Jyderup søger pr. 01.08.15 -  1 lærer, som kan indgå i vore undervisnings & behandlingsteam på vores afdeling i Stigs Bjergby.  

Faglige forudsætninger.
Læreren vi søger, skal være færdiguddannet Dansk lærer, gerne med AKT erfaring/ specielundervisning, samt kunne undervise i engelsk og ellers favne og undervise bredt. Stillingen er på 37t.

Hvem er vi?
Dagbehandlingsstederne Søbæk Skole er et undervisnings/dagbehandlingstilbud, der visiterer børn og unge med særlige behov – unge men kompliceret tilværelse, som har behov for markante og tydelige voksne omkring sig.  Eleverne har tilpasnings, identitetsproblemer eller egentlige udviklingsforstyrrelser. Som lærer indgår du i et team iblandt andre lærere og pædagoger.

Vi forventer:

  • At du er Indlevende, engageret og velforberedt og at du har en udadvendt personlighed med humor og handlekraft. Du skal sammen en anden lærer samt et håndværker team kunne formidle og undervise, se muligheder og finde løsning og udviklingsmuligheder for unge der ofte oplever dagligdagen som problemfyldt. Forældresamarbejde er selvsagt centralt og samarbejde med henvisende myndigheder.            
  • At du er tydelig, markant og arbejder anerkendende og løsningsfokuseret og at du har en humoristisk tilgang til arbejdet.
  • At du er initiativrig, skaber action og tager teten og er god til at skabe sammenhæng med ord og handling.


Lyder det som noget for dig, bedes du snarrest og inden d. 5. juni 2015 sende os din ansøgning. 

Vil du høre mere om stillingen så kontakt gerne Annette Filthuth på 51 21 30 53 mail: annette@remove-this.soebaek.dk

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt.

www.søbækskole.dk  

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk