Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

Skovlund Efterskole søger:
Raklev Skole søger:
Herlufmagle skole søger:

 

 

BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SKOLE

3 LEDIGE STILLINGER PÅ BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK - JYDERUP

Vi søger:

-          Uddannet Lærer a La ” Rita ” til Engelsk & Tysk til Søbæk skole.

-          Uddannet Pædagog - Ungevejleder til Opholdsstedet Søbæk.

-          Uddannet pædagog - Ungevejleder til Bostedet Søbæk Kollegiet.

Hvem er vi ?

På Behandlingsstederne Søbæk arbejder vi med børn og unge, der er visiteret til skole / dagbehandling eller visiteret til døgnophold på Opholdsstederne Søbæk eller Bostederne Søbæk kollegiet. Vore børn & unge har behov for markante, tydelige og engagerede, glade voksne omkring sig. Vore børn og unge har svære vilkår, tilpasnings, adfærds- & identitetsproblemer eller egentlige udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret.

Faglige forudsætninger.

Lærer til Søbæk Skole: Den lærer vi søger, skal have en ”Rita” personlighed. Dvs skal være markant tydelig, favne bredt, men i særdeleshed skal du kunne undervise i sprog Engelsk & Tysk og føre til Afgangsprøve.  

Pædagogerne – Ungevejledere til Opholdsstedet Søbæk & Søbæk kollegiet. Skal kunne arbejde eftermiddag, aften samt nogle weekender.

Personlige forudsætninger.
Vi forventer, at du som person er faglig Indlevende, engageret og velforberedt, at du er udadvendt og besidder humor og handlekraft. Vi forventer, at du ikke gemmer dig på kontoret, men forstår betydningen af relations- arbejde og at du selvstændigt tager initiativer. Du skal sammen kolleger i team kunne formidle og se muligheder, finde løsning og se udviklingsmuligheder for unge, der ofte oplever dagligdagen som problemfyldt. Forældresamarbejde er selvsagt centralt og ligeledes samarbejde med henvisende myndigheder, hvorfor du skal kunne formidle gennem skriftlig dokumentation.

Lyder det som noget for dig, kan du sende en ansøgning til:
Annette Filthuth på mail: annette@remove-this.soebaek.dk  Tlf. 51213053.  

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Behanlingsstederne Søbæk
Søbæksparken 10
4450 Jyderup

www.soebaek.dk   

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk