Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

Ny Holte Skole søger:
Syddjurs Kommune søger:
Sankt Ansgars Skole søger:

 

 

BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SKOLE

TO LÆRERE

Behandlingsstederne Søbæk Skole Jyderup søger 2 lærere.

Søbæk Skole Jyderup søger hurtigst muligt og gerne 1. april -  2 dygtige lærere, som kan indgå i vore undervisnings & behandlingsteam på vores afdeling i Jyderup.  

Faglige forudsætninger.
De lærere vi søger, skal favne og undervise bredt. Stillingen er som udgangspunkt 37t, men deltid kan også være aktuelt.  

Hvem er vi?
Dagbehandlingsstederne Søbæk Skole er et undervisnings / dagbehandlingstilbud, der visiterer børn og unge med særlige behov – unge men kompliceret tilværelse, som har behov for markante og tydelige voksne omkring sig.  Eleverne har tilpasnings, identitetsproblemer eller egentlige udviklingsforstyrrelser. Som lærer indgår du i et team iblandt andre lærere og pædagoger.

Vi forventer:
At du er Indlevende, engageret og velforberedt og at du er en udadvendt personlighed med humor og handlekraft. Du skal sammen med pædagoger og lærere i team ud kunne formidle og undervise se muligheder og finde løsning og udviklingsmuligheder for unge der ofte oplever dagligdagen som problemfyldt. Forældresamarbejde er selvsagt centralt og samarbejde med henvisende myndigheder.             

At du er tydelig, markant og arbejder anerkendende & løsningsfokuseret og at du har en humoristisk tilgang til arbejdet. At du er initiativrig, skaber action og tager teten og er og god til at skabe sammenhæng med ord og handling.

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så lyder det som noget for dig, bedes du hurtigt sende en ansøgning. 

Vil du høre mere om stillingen så kontakt gerne og hurtigst muligt Afd. leder Jesper Rasmussen på 59 24 83 10 jesper@remove-this.soebaek.dk eller Annette Filthuth på 51 21 30 53 mail: annette@remove-this.soebaek.dk

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt.

Behandlingsstederne Søbæk Skole
Søbæksparken 10
4450 Jyderup

Tlf. 59 24 83 00 – Mail: annette@remove-this.soebaek.dk , www.søbækskole.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk