Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

 

 

BEHANDLINGSSTEDERNE SØBÆK SKOLE

2 LÆRERSTILLINGER

Behandlingsstederne Søbæk Skole
Søbæksparken 10, 4450 Jyderup

Fælles administration 59 24 83 00 - Mail annette@remove-this.soebaek.dk

Behandlingsstederne Søbæk Skole Jyderup søger lærere

Søbæk Skole Jyderup har igen vokseværk og vi søger derfor hurtigst muligt – 2 færdiguddannet lærer, som kan indgå i vore undervisnings & behandlingsteam på vores boglige afdeling i Jyderup 7-10 klasse. 

Faglige forudsætninger
Lærerne vi søger, skal være færdiguddannet lærere, gerne med AKT erfaring/specielundervisning, samt kunne favne og undervise bredt. Og fører op til 9-10 klasses prøver. Stillingen er på 37 t.

Hvem er vi?
Dagbehandlingsstederne Søbæk Skole er et undervisnings/dagbehandlingstilbud, der visiterer børn og unge med særlige behov – unge men kompliceret tilværelse, som har behov for markante og tydelige voksne omkring sig.  Eleverne har tilpasnings, identitetsproblemer eller egentlige udviklingsforstyrrelser. Som lærer indgår du i et team iblandt andre lærere og pædagoger.

Vi forventer:

  • At du er indlevende, engageret og velforberedt og at du har en udadvendt personlighed med humor og handlekraft. Du skal sammen med et håndværker team kunne formidle og undervise, se muligheder og finde løsning og udviklingsmuligheder for børn/unge der ofte oplever dagligdagen som problemfyldt. Forældresamarbejde er selvsagt centralt og samarbejde med henvisende myndigheder.
  • At du er tydelig, markant og arbejder anerkendende og løsningsfokuseret og at du har en humoristisk tilgang til arbejdet.
  • At du er initiativrig, skaber action og tager teten og er god til at skabe sammenhæng med ord og handling.


Lyder det som noget for dig, bedes du sende en ansøgning. 

Vil du høre mere om stillingen så kontakt gerne Annette Filthuth på 51 21 30 53 eller mail: annette@remove-this.soebaek.dk

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt.

www.soebaek.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk