Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

Ryå Efterskole søger:
URBANskolen søger:
Hedegårdsskolen søger:

 

 

TOFTLUND DISTRIKTSSKOLE

PÆDAGOG

Pædagog til tidsbegrænset stilling
Vores kommende 6. årgangsteam mangler en kollega i perioden pr. 9. august - min. 1. december 2015. Vi søger en pædagog, der har erfaringer med børn/elever fra mellemtrin og udskoling med gode kompetencer indenfor klasseledelse, der understøtter muligheden for at eleverne kan arbejde under klar struktur og med tydelige mål. Desuden er det centralt at du kan og vil indgå i et stærkt teamsamarbejde, hvor fælles målsætninger er styrende for arbejdet.

Toftlund Distriktsskole er en kommunal folkeskole fordelt på tre matrikler. Stillingen er knyttet til Toftlund Skole, som er faseopdelt. På alle tre faser er vi optaget af arbejdet med holddeling til elevernes bedste, og på hvordan vi fastholder og udvikler det gode samarbejde mellem lærere og pædagoger på alle klassetrin.

Næste års indsats er mere viden om konflikthåndtering og hvordan vi styrker den gode målstyrede undervisning, der allerede foregår overalt på skolen.

Alle arbejdsopgaver i stillingen er placeret på mellemtrinnet, hvor det pædagogiske arbejde med at give alle børn de rette udfordringer spiller en afgørende rolle i skolens udvikling af læringsmiljøet.

Stillingen er på 32 timer.

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til SFO distriktsskoleleder Lis Berndt Jacobsen på 30 36 59 40 kan kontaktes i uge 30 og 31.

Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 4. august fra kl. 11 på Toftlund Skole, Nyboder 25, 6520 Toftlund.

Vi foretrækker, at du sender ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via linket herunder.

Ansøgningsfrist: 29. juli 2015

SEND ANSØGNING

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk