Søgeord
Region
Kommune
Stillinger
 

Hammer Frie Privatskole søger:
Tåsingeskolen søger:
Bramsnæsvigskolen søger:

 

 

TOFTLUND DISTRIKSSKOLE

LÆRER TIL SPECIALKLASSEAFDELING

Til afdeling Høllevang, en specialklasseafdeling under Toftlund Distriktsskole, søges pr. 1.8 2016 en kvalificeret lærer på fuld tid.

Afdeling Høllevang er en afdeling under Toftlund Distriktsskole som i det kommende år har 33 elever fordelt på alle årgange. Elever og personale er fordelt på tre trin og et særligt tilbud. Dagligdagen varetages af ca. 15 lærere og pædagoger/medhjælpere i en ligelig fordeling og i tæt samarbejde. Man vil blive primærvoksen for en mindre elevgruppe, i tæt samarbejde med det pædagogiske personale. Vi arbejder ud fra et helhedssyn, hvor alle barnets kompetencer og potentialer er i spil i den daglige undervisning.

Vi søger en lærer, der kan arbejde stabilt og målrettet, og som har hjerte og engagement med på arbejde hver dag. Et menneske, der med en åben personlighed, kan skabe relation til alle børn.

Vi ønsker en lærerkollega, der favner meget bredt fagligt, er struktureret (ikke firkantet) og som kan arbejde ud fra en helhedstænkning omkring læring. Erfaring i det specialpædagogiske felt er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Vi tilbyder:

  • En stilling, hvor man får meget selvbestemmelse og ansvar
  • En skole hvor der er højt til loftet og grønt omkring os.
  • Gode faciliteter og en god og uformel omgangstone i personalegruppen


Ansøgningsfrist: fredag d. 24.6.2016

Samtaler kan forventes i uge 26, 2016

Sådan søger du stillingen
Er du blevet nysgerrig på os og på stillingen, skal du byde ind på den snarest. Jo før, jo bedre. Du byder ind på en stilling, ved at at skrive en ansøgning til Martin@remove-this.NyMedarbejder.dk eller ved at oprette enkompetenceprofil

Ved oprettelse af en kompetenceprofil, skal du ikke skrive en ansøgning, men kun vedhæfte relevante dokumenter såsom CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Skriv ”Høllevang” under annonce-id, når du bliver bedt om det.

Rekrutteringsbureauet NyMedarbejder.dk står for screeningen af ansøgerne samt de indledende samtaler med kandidaterne. De bedst egnede ansøgere, indbydes herefter til traditionel ansættelsessamtale på skolen.

Du kan altid kontakte NyMedarbejder.dk’s konsulent, Martin Elsøe Holst, på telefon 7020 7585, hvis du har spørgsmål til processen eller andet praktisk. Ønsker du nærmere oplysninger om Høllevang Filialskole eller konkret om stillingen, kan du henvende dig til daglig pædagogisk leder Joan Emiliussen på telefon 6064 3734

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. Du ansættes ved Tønder kommune.

Skriv venligst i din ansøgning, at stillingsannoncen blev set på skolejobs.dk