Oversigt

Skorpebørnehaven søger ny pædagog

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for et rigt og legende børneliv? Motiverer det dig at arbejde visionært og ideologisk med praksis? Kan du tænke helt ud af boksen, og kan du lege, så man ikke kan lade være med at være med? Så er det måske dig vi søger.

Vi er en lille børnehave med 24 skønne børn. Vi har til huse i smukke historiske bygninger i Hellebæk i Nordsjælland med udsigt til havet, søen og skoven, som vi flittigt bruger. Vi er en del af Skorpeskolen, som er en lille privatskole, med kun 276 elever. Skolen arbejder ud fra visionen: ” Det, jeg kan forestille mig, kan blive til virkelighed”. Det forbereder vi børnehaven på, igennem begreberne ”frihed, fantasi og fællesskab”, hvilket betyder, at vi har ganske få regler om, hvad vi kan og ikke kan – og altid sætter fællesskabet først. Derudover er vi originalt tænkende i vores aktiviteter, og vil gerne skabe en legende, lærerig og magisk hverdag for store og små.

Vi har en atmosfære, hvor børn, medarbejdere og forældre trives i hinandens selskab, og hvor der aldrig er langt fra smil og grin. I børnehaven er ALLE på samme hold, en del af samme stamme og uanset forskelligheder, har vi stor respekt for det hinanden kan. Alle sammen.

Børnehavens størrelse betyder, at der er tæt kontakt mellem alle involverede parter – børn, forældre, medarbejdere, ledelse og bestyrelse.

Vi tilbyder en stilling:

  • Hvor vi arbejde benhårdt på at få pædagogikken til at se legende let ud.
  • Hvor du som ildsjæl vil opleve rigtig gode udviklingsmuligheder og faglig sparring fra dygtige kollegaer.
  • Hvor du i dagligdagen er en del af et lille dynamisk, kreativt og trygt team, men samtidig er del af et større team bestående af pædagogisk personale, lærere, ledelse, kokke og pedel.
  • Hvor du kan være autentisk i dit arbejde.
  • Hvor du får mulighed for at arbejde med høj faglighed og pædagogisk ideologi.
  • Hvor du har mulighed for at skabe de rammer for børnene, som du går og drømmer om.

Vi forventer, at du synes, det er sjovt og naturligt at:

  • Arbejde legepædagogisk, med dig selv som pædagogisk redskab.
  • Sætte tydelig retning for børnene og skabe tryghed i en fast ramme.
  • Have respekt for hver enkelt særegne ressourcer og fokusere på det, vi KAN og ikke det, vi IKKE kan.
  • Være en loyal kollega, der sætter pris på at udveksle viden og holdning.

Vi tilbyder aktuelt en stilling i Børnehaven på ca. 32 timer.

Ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kollega. Vi ser meget gerne, at du kommer på besøg, inden du søger. 

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Skorpebørnehavens leder Sarah Hvid på mail –  [email protected] Eller på telefon 3169 3384.

Løn- og ansættelsesforhold følger overenskomsten for pædagogisk personale ved frie grundskoler.

Kun ansøgning pr. e-mail til [email protected]

Ansøgningsfrist: Senest den 20. oktober. Vi afholder løbende samtaler.