Oversigt

Skolechef til Silkeborg Kommune

Vil du være med til at udvikle skoleområdet i en af Danmarks mest attraktive kommuner for børnefamilier?

Silkeborg Kommune søger en engageret og visionær skolechef, der kan skabe rammerne for fremtidens skole og det gode liv for vores børn og unge. Vi er en af Danmarks store kommuner med flere end 100.000 indbyggere og en vækst, der om ca. 12 år ventes at gøre os til Danmarks 6. største.

Som vores nye skolechef får du ledelsesansvar for ca. 1.800 engagerede og dygtige ledere og medarbejdere og bliver en del af kommunens øverste koncernledelse. Du bliver en vigtig sparringspartner og rådgiver for det politiske udvalg og ansvarlig for de dagsordener, der bringes for udvalgene samt ansvarlig for at udvikle og implementere strategier, der sikrer høj kvalitet i læring og trivsel for alle elever.

Vi er en værdibaseret kommune og skoleafdelingen er omdrejningspunktet for den pædagogiske udvikling og de bedste læringsmiljøer. Som vores nye skolechef vil du bidrage til at nå byrådets ambitiøse mål for læring og trivsel, følge den opstartede inklusionsdagsorden til dørs, sikre kapacitetstilpasning i takt med stigende børnetal – og meget mere.

Vi søger en kommunikativ stærk person, der kan netværke og levere klare budskaber. Tillid og dialog er dit naturlige udgangspunkt både i forhold til lokalmiljøerne, medarbejdere og politikere. Det er en forudsætning, at du er stærkt fagligt funderet på skoleområdet og en fordel, hvis du har forvaltningserfaring og erfaring med at arbejde med politikere.

Ønsker du at arbejde i en kommune baseret på tillid og ordentlighed og med fokus på at skabe en bedre fremtid for vores børn og unge i Silkeborg – så skynd dig at søge. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere om stillingen på Silkeborg Kommunes hjemmeside, hvor du også finder job- og personprofilen og øvrige relevante bilag:Bliv leder hos os.

Stillingen søges via vores hjemmeside. Vedhæft ansøgningen, CV og eventuelle relevante bilag.

Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte koncerndirektør Peter Sinding Poulsen på tlf. 24 65 60 59, send gerne en sms for en nærmere aftale.

Ansøgningsfrist søndag 22. september 2024 kl. 24.00. 
Første ansættelsessamtale forventes afholdt torsdag 3. oktober 2024, hvorfra to kandidater vil blive udvalgt til en anden samtalerunde torsdag 10. oktober 2024.
I perioden mellem de to samtaler gennemfører de to kandidater, der udvælges til at gå videre, en personprofil, som er en del af indholdet på den anden samtale.

Tiltrædelse forventes 1. december 2024.

Hvis du indstilles til ansættelse i stillingen, vil der inden endelig ansættelsesaftale indgås, blive indhentet reference hos seneste arbejdsgiver og gerne hos flere.