Oversigt

Vinderød Privatskole søger en kombineret afdelingsleder og underviser

Vinderød Privatskole søger en kombineret afdelingsleder og underviser – gerne inden for matematik pr. 1. december 2024

Vi søger en undervisningserfaren afdelingsleder, der med sin faglighed og sine relationelle kompetencer, kan møde både børn og voksne i tråd med skolens værdier. Så hvis du brænder for ledelse, og samtidig gerne vil undervise, har vi den perfekte stilling til dig.

På Vinderød Privatskole (VPS) vil du blive en del af et helt særligt fællesskab af børn, forældre og dygtige og nærværende lærere og pædagoger. Vi vægter både den faglige og sociale trivsel og udvikling højt, og vi har et værdisæt, der er vigtigt for os – vores værdier skal ikke bare kunne ses som ord på en hjemmeside, men mærkes i hverdagen.

Vi har en engageret og dedikeret medarbejdergruppe, der hver morgen tager imod 300 søde og videbegærlige børn fordelt på 0.- 9. kl. Vi har en ledelse, der er synlig rundt på skolen, da vi sætter tillid, dialog og involvering højt på dagsordenen, og vi har en forældregruppe, der på bedste vis bidrager til både elevernes og medarbejdernes trivsel. Vi håber, du vil være med!

Vores ledelsesteam består af en skoleleder, en afdelingsleder af Fritten og den nye afdelingsleder for skolen. Vi har tre afdelinger – indskolingen 1.-5. kl., udskolingen 6.-9. kl. og 0.kl./Fritten/klubben, og du vil som afdelingsleder blive nærmeste leder i en af de to skoleafdelinger. Vi har et tæt samarbejde i ledelsen og laver sammen opgavefordelingen ud fra kompetencer og interesser.

Som afdelingsleder skal du hele tiden være undersøgende og nysgerrig på det gode relationsarbejde og have fokus på at skabe positive børnefællesskaber, så alle børn er med i gode faglige og sociale fællesskaber. Alle skal have de bedste muligheder for læring og trivsel. Du vil komme til at samarbejde med både lærere og pædagoger i din afdeling og vil som nærmeste leder kunne deltage på medarbejdernes teammøder, forældremøder, møder med PPR, skolebestyrelsesmøder mv.

Desuden vil der være administrative opgaver, som skal deles i ledelsesteamet. Det vil være fagfordeling, årsplanlægningen, opgavebeskrivelser, skemalægning med et par lærere, udvikling af fagteam og gennemførelse af diverse undersøgelser.

I denne stilling vil der være ca. 12 undervisningslektioner – det vil være en fordel, hvis du har kompetencer inden for matematik i udskolingen. På sigt kan der, afhængigt af fagfordelingen på skolen, være mulighed for andre fag.

Hvad er Vinderød Privatskole for mig?

”Det er kreative, engagerede og hjælpsomme kollegaer og ledere. Det er skønne, videbegærlige, nysgerrige unger. Det er fællesskabet i hyggelige bygninger i naturskønne omgivelser. Det er den særlige ånd, som hersker på skolen. Det er lyden af Bent (vores musiklærer), der synger forårets første morgenstund i møde under lindetræet i skolegården. Og så er det den årlige skoleudflugt og alle de andre hyggelige traditioner. Alt sammen er det VPS for mig. Og jeg er vild med det.      ”

– Signe, lærer på VPS

Derfor er VPS det rigtige valg for dig

  • Du trives i lederrollen, har selvindsigt og er nysgerrig på andre mennesker.
  • Du er tillidsskabende, anerkendende og ærlig, og du evner at skabe et positivt arbejdsmiljø.
  • Du er åben og tilgængelig, har humor og et positivt livssyn.
  • Du er relationel kompetent, og gennem klasserumsledelse formår du at skabe et læringsmiljø, hvor eleverne trives og er trygge.
  • Du er fagligt ambitiøs og motiveres af at skabe de bedste resultater for eleverne med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og ressourcer.
  • Du er indstillet på teamsamarbejde og mener, at den bedste udvikling fagligt og personligt sker i et forpligtende fællesskab – også på tværs af faggrupper og afdelinger.
  • Du vil gerne have indflydelse på din egen arbejdsdag og se at dine ideer får lov til at fylde til glæde for børn og voksne.
  • Du vil arbejde ud fra vores værdier: nærvær, tryghed, respekt, forskellighed og ansvarlighed.
  • Du vil gerne være en del af en lille privatskole, beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på skov, strand og Arresø.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om os på www.vinderoedprivatskole.dk, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Jette Nord på 61 39 33 58. Du er også meget velkommen til at kontakte os for et besøg på skolen og en uformel snak.

Ansøgningsfrist: onsdag den 9. oktober 2024 kl. 12.00.

Der vil være 1. samtaler mandag den 21. oktober og evt. 2. samtaler torsdag den 24. oktober 2024.

Send din ansøgning og relevante bilag til [email protected] (skriv ”Afdelingsleder” i emnefeltet)

Ansættelse i stillingen som afdelingsleder vil ske med tiltrædelse pr. 1. december 2024.

Der indhentes børneattest og referencer i forbindelse med ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende fælles overenskomst for lærere, ledere og børnehaveklasseledere indgået mellem finansministeriet og LC.

 

Vinderød Privatskole – Helsingevej 57 – 3300 Frederiksværk