Oversigt

Matematik og dansklærer søges til friskole på Amager

Vi søger en ny kollega, som kan undervise i matematik i 6.-7. klasse, samt dansk i 0.-3 klasse.

Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling, i et lille team med engagerede kollegaer.

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt.

Til hverdag vil du undervise det meste af tiden, forberede og efterbehandle din undervisning. Du vil selvfølgelig også samarbejde med dine kollegaer om eleverne og hverdagens opgaver. Stillingen inkluderer en klasselærer-funktion. Der vil derfor også være en del forældrekontakt, konsultationer og elevevalueringer.

Vi søger en person med undervisningserfaring fra grundskolen og gerne med linjefag i dansk og matematik.

Vi værdsætter følgende kompetencer hos vores kollegaer: arbejdsom og faglig kompetent. Motiverende over for eleverne med evnen til at fastholde et godt undervisningsmiljø i timerne med ro, orden, tålmodighed og venlig fremtoning.

Vi har 91 elever fra bh. klassen til og med 9. klasse fordelt på fem hold. Vi er en lille friskole på 20. år. Vi har et kollegialt meget tæt samarbejde i dagligdagen og en rar og meget produktiv hverdag. Vi kræver meget af vores elever og os selv og har et tæt skole/hjem samarbejde, et skolemiljø hvor alle kender alle. Hos os har du mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og skolen, vi planlægger bl.a. årets kalender sammen.

Vi underviser efter L. Ron Hubbards pædagogiske principper, med udgangspunkt i den enkelte elevs standpunkt og tempo, med stort fokus på elevens evne til at forstå og anvende.

Se vores hjemmeside for yderligere information http://www.o-i-s.dk/profil/vaerdigrundlag .

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du nogen spørgsmål så send venligst en mail direkte til skoleleder Saiqa Razi, [email protected].

Ansøgningsfrist: onsdag den 27. september 2024.

Ansættelserne sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for lærere ved frie grundskoler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning med relevant dokumentation sendes til skoleleder Saiqa Razi [email protected].

Øresunds Internationale Skole
Engvej 153
2300 København S.