Oversigt

Viceskoleleder til Strib Skole

Engageret, faglig og relationsstærk viceskoleleder til Strib Skole

Brænder du for læring og trivsel, og vil du være med til at lede en skole, der lægger vægt på fællesskaber, hvor alle oplever sig selv som værdifulde og bidragende i fællesskabet? Så kan det være dig, der skal være viceskoleleder på Strib Skole.

En skole nær strand, havn, mose og skov
Strib Skole er en lille landsbyskole, der har vokset sig stor. Så stor, at det er den største folkeskole i Middelfart Kommune. Skolen er beliggende midt i Strib, i et kønt og skønt lokalområde kun 5 minutter fra motorvejen og Middelfart. Strib er i vækst, det samme er dagtilbud og skolen, og vi er det naturlige skolevalg for mange familier. Skolen ligger få minutters gang fra skoven, mosen, havnen og stranden. Vi er certificeret DGI Udeskole og bruger ofte de mange udendørs læringsrum i naturen og lokalområdet.

Skolens ledelsesteam består af skoleleder, viceskoleleder, indskolingsleder for 0.-3. klasse og SFO, afdelingsleder for Karlsvognen og pædagogisk-administrativ afdelingsleder. Vores ledelsesværdier er tillid, mod, ambitioner, kvalitet og anerkendende tilgang. Som viceskoleleder på Strib Skole er du med til at præge skolens udvikling i en samarbejdsorienteret organisation, hvor der er fokus på i fællesskab at gå fra ord til handling.

Strib Skole har stabile, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi er en skole, hvor vi alle gør vores bedste for at hjælpe og passe godt på hinanden samt lære af vores fejl. Vi arbejder fokuseret med videreudvikling af helhjertede skoledage og chancelighed. Vi har temauger og fagdage med mulighed for fordybelse og anderledes undervisningsaktiviteter med elevinddragelse, og vi deltager i internationalt samarbejde. Vores traditioner er bygget op om venskaber mellem store og små. Vi samarbejder med Middelfart Musikskole og har forårskoncert med fokus på traditioner og fællesskab. Vi arbejder målrettet med at styrke deltagelsesmulighederne i små og store fællesskaber med co-teaching i mange klasser.

Skolens 600 elever er fordelt på 0.-9. klasse, primært som tre-sporet og en SFO med 240 børn. På skolen har også Middelfart Kommunes skoletilbud til elever med udviklingsforstyrrelser, Karlsvognen, til huse.

Der er ca. 65 medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og teknisk-administrative medarbejdere.

Læs mere om Strib Skole her: https://stribskole.aula.dk/

Ledelsesopgaven
Viceskolelederen er en vigtig spiller i den daglige drift, når vi planlægger skoleår og faciliterer udviklingsprocesser, hvor personale, elever og skolebestyrelse er en aktiv del af processen.

Hos os er det vigtigt, at alle bliver set og mødt gennem en anerkendende ledelsesstil. Hos os er det vigtigt at arbejde løsningsorienteret, at være god til at gå fra ord til handling og have flair for at skabe et fælles fundament for nye tiltag gennem dialog.

Dine arbejdsopgaver vil – udover administrative opgaver som planlægning og prøveafvikling i tæt samarbejde med pædagogisk-administrativ afdelingsleder – være at sikre sammenhæng i skolens indsats for, at alle børn og unge oplever sig som deltagere i fællesskaber. Som viceskoleleder vil du have pædagogisk – og personaleledelse i udskolingen og i skolens PLC.

Om dig
Vi forventer, at du som kommende viceskoleleder brænder for ledelse, har ledelseserfaring og vil være med til at stå i spidsen for de mangeartede opgaver, der knytter sig til ledelse af en skole af vores størrelse med de glæder og udfordringer, som vi møder i en moderne folkeskole, der er i gang med at implementere elementerne i Folkeskolens Kvalitetsprogram.

Du er nærværende, ambitiøs, tillidsfuld og har fokus på empatisk og dialogbaseret personaleledelse tæt på medarbejdernes dagligdag. Du er samarbejdsorienteret og modig. Derudover er du en udpræget holdspiller, der er godt groundet i dig selv.

Dit børnesyn er anerkendende, og du arbejder ud fra det samme som os: Alle gør det bedste, de kan.

Du er interesseret i at være med til fortsat at sikre kvalitet og videreudvikling af det pædagogiske område på Strib Skole, så de allerbedste rammer for vores medarbejdere og elever fastholdes.

Vi forventer, at du som ansøger er læreruddannet, har erfaring i folkeskolen og helst ledelseserfaring. Vi støtter videreuddannelse på diplomniveau.

Om Middelfart Kommune
På børne- og ungeområdet har vi en fælles vision: ”Fra Middelfartbarn til Verdensborger”. Alle skoler arbejder henimod fire strategiske pejlemærker og fire tværgående bånd, som sætter retningen for, hvordan vi ønsker at danne kommunens børn og unge til livsduelige verdensborgere.
Læs om visionen her: https://middelfart.dk/familie/born-og-unge/fra-middelfartbarn-til-verdensborger/

På skoleområdet arbejder vi fokuseret med at få Flere med i Fællesskaber på Almenområdet, i daglig tale ”FIFA”. På alle skoler uddannes ambassadører og ledere til at facilitere dialoger og lede udviklingsprocesser, der fremmer deltagelsesmuligheder for alle elever i alle fag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse er 1. december 2024.
Vi opfodrer til, at du besøger skolen.
Besøg bookes ved skolens sekretærer på telefon 8888 5600.
For yderligere oplysninger er du velkommen til at sende en sms til skoleleder Marianne Nielsen på telefon 2014 5624, som så vil ringe dig op.

Ansøgningsfristen er den 30. september, klokken 24.

Vi forventer at afholde 1. samtale torsdag den 10. oktober og 2. samtale onsdag, den 23. oktober. Mellem 1. og 2. samtale udarbejdes en personprofil, som der gives tilbagemelding på inden 2. samtale.

Til 2. samtale forventes du at fremlægge et case-arbejde og reflektere over din personprofil for ansættelsesudvalget samt præsentere referencer.

Der indhentes børne- og straffeattest, og ansættelsen er betinget heraf.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper om lokal løndannelse.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via link på denne side

Bliv en del af vores engagerede team og vær med til at gøre en forskel!
Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Med afsæt i vores livsfasepolitik vil vi gøre vores for at imødekomme dine ønsker om timetal mm, så du opnår balance mellem arbejde og fritid. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk