Oversigt

Lindevangskolen søger en barselsvikar til indskolingen

Vi søger snarest mulig én lærer der kan varetage undervisningen i dansk, drengeidræt mm. fortrinsvis i indskolingen.

Vi forventer, at du er:

  • Relationel stærk og robust
  • Faglig ambitiøs og didaktisk velfunderet.
  • Nysgerrig på andres, og egen praksis
  • Teamspiller

Lindevangskolen er en af Frederiksbergs gode og veldrevne skoler, beliggende i Frederiksberg Vest. Skolens godt 140 faste medarbejdere varetager både undervisning og fritidsaktiviteter for vores 800 forskellige børn.

Lindevangskolen tilbyder en udviklende arbejdsplads. Skolen kendetegnes af en travl hverdag med et godt arbejdsmiljø og et stærkt kollegialt sammenhold, hvor der skabes sammenhæng mellem den enkeltes kompetencer og skolens overordnede mål. Vi arbejder med et stærkt og forpligtende teamsamarbejde, og understøtter at den enkeltes hverdag er præget af stor handlefrihed.

Vores fokus er naturligvis på børnenes læring og trivsel, men Lindevangskolen står for meget andet. Et stærkt fokus på barnets dannelse understøttes, af et tæt samarbejde mellem pædagoger og lærer, mellem skole og fritidsdel, og mellem forældre og skole. En skole hvor børnenes stemme tages alvorligt, og hvor vi arbejder med at møde det enkelte barn, der hvor det er.

På Lindevangskolen arbejder vi med dannelse af vores børn. Det kommer bl.a. til udtryk gennem skolebibliotekets årlige litteraturfestival, systematisk arbejde med teknologiforståelse og et stærkt fokus på elevdemokrati.

Indeværende skoleår skærper vi vores fokus på udviklingen af skolens børnesyn, på teamsam-arbejdet og udviklingen af et trygt og inkluderende undervisningsmiljø. Vi arbejder systematisk med udviklingen af vores samarbejdskultur, og er på vej mod tætte, professionelle teamstrukturer, hvor den enkeltes praksis understøttes og udvikles gennem samarbejdet i årgangsteam og med vores bredt funderede vejlederteam.

Kontakt gerne afdelingsleder Vivi Dahm for yderlig information og kig på vores hjemmeside: https://frb-li.aula.dk/ Ansøgningsfristen er torsdag d. 3.10.2024 kl.12.00. Samtalerne afholdes løbende.