Oversigt

Efterskolehjælpere søges pr 1. januar 2025

Holder du sabbatår? Eller kommer du snart hjem fra højskole? Så har du måske lyst til at være efterskolehjælper for en efterskoleelev i kørestol?

Vi søger hjælpere til at varetage praktisk hjælp og personlig pleje for tre elever, der er kørestolsbrugere, så de kan indgå i efterskolelivet på lige fod med de øvrige elever og få et fantastisk år. Jobbet består først og fremmest i at være praktisk hjælper for eleven og yde personlig pleje, men sammen med de andre efterskolehjælpere, skolens faste lærere og øvrige personale er du naturligvis en del af arbejdet med at lave et fantastisk efterskoleår for alle skolens elever.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Kan varetage personlig pleje og praktisk hjælp for en elev med handicap
  • Er initiativrig i forhold til at kunne sætte aktiviteter i gang, hvor eleven kan deltage sammen med andre elever
  • Har kørekort til almindelig personbil
  • Er fleksibel fx i forhold til at få et vagtskema til at gå op og vikariere ved sygdom
  • Kan stå inde for skolens værdigrundlag
  • Er mødestabil
  • Du skal med på skitur, hvor alle vores elever – også kørestolsbrugerne – kommer på ski. Kan du stå på ski, er det en fordel, men ikke et krav.

Som hjælper er man en stor del af det fællesskab, der er på en efterskole. Stillingen er på 37 timer/uge og omfatter dag- og aftenarbejde og enkelte weekendvagter. Stillingen er tidsbegrænset og løber fra 1. januar 2024 til og med 30. juni 2025.

Vi forventer, at du selv har gået på efterskole eller højskole, og har du erfaring som leder i børne- og ungdomsarbejde, fx fra spejder eller idræt, er det et ekstra plus.

Hvis du er interesseret i jobbet og ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Camilla Langhans på 2921 2980. Lønnen er ca. 24.000 kr./måned inkl. forskellige tillæg.

Ansøgning mærket ”handicap-efterskolehjælper” skal sendes til [email protected].

Samtaler afholdes løbende – så skynd dig at skrive.

 

Osted Efterskole – Assendløsevejen 1 – 4320 Lejre