Oversigt

Flakkebjerg Friskole søger lærere

En fantastisk friskole er under opbygning i denne tid, med en vision om at være et godt lære- og værested, der danner og uddanner hele mennesker, der har lyst, mod og evner til at bruge livet til gavn og glæde for sig selv, andre og vores natur.

Vi er en skole med fokus på det hele menneske, fællesskabet, plads til store drømme og en stærk tro på at mennesker lærer bedst gennem motivation, fællesskab og blikket for det enkelte individ.

Flakkebjerg Friskole åbnede dørene for første gang for elever og forældre d. 13. august 2023. Vi startede med 35 elever og er nu, efter lidt over et år, oppe på 65 elever.

Vi søger to lærere til vores team. Samlet set udgør stillingerne ca. 1,4 lærerstilling, så der kan være tale om en fuldtidsstilling og en deltid, eller to deltidsstillinger.

Vi mangler lærere med kompetencer i at undervise i følgende fag; matematik, idræt, N/T, dansk, tysk og de praktisk musiske fag (musik, madkundskab, håndværk og design).

Som lærer hos os, vil du få stor indflydelse på skabelsen af skolens kultur, hvor du vil blive særdeles betydningsfuld for alle børn og forældres trivsel på skolen.

Vi tilbyder:

  • Et lærerjob hvor engagement og lyst til indflydelse er en grundsten.
  • Flexible arbejdsforhold
  • En skole, hvor morgensang, udeskole og kreative processer prioriteres højt.
  • En skole, hvor der er et aktivt lokalsamfund med både forældre, borgere i lokalområdet og virksomheder, der støtter skolen.
  • En skole som lige nu har elever fra børnehaveklasse til og med 7. klasse, men hvor vi år for år bygger et klassetrin ovenpå, således at vi ender med at have til med 9. klasse.

Vi forventer at du:

  • Er faglig stærk og har mod og kompetencer til også at undervise samlæste klasser.
  • Er idérig og handlekraftig.
  • Er fleksibel både i forhold til alternative undervisningsformer, samt i at være en del af den brede drift af Flakkebjerg Friskole.
  • Bidrager aktivt til det gode samarbejde med alle ansatte i friskolen, samt forældre, frivillige og lokalområdet i Flakkebjerg som helhed.
  • Finder det nuværende værdigrundlag interessant og spændende, og samtidig er parat til at udvikle det i fremtiden, i takt med skolens udvikling.
  • Har lyst og styrke til at være en del af en lille personalegruppe, der har ambitioner om at blive større.

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem skatteministeriet og LC.

Vil du vide mere om skolen kan du besøge www.flakkebjerg-friskole.dk, eller kigge nærmere på vores profiler på Facebook/Instagram.

Har du spørgsmål til jobbet, eller har du lyst til at komme forbi og se skolen, er du velkommen til at ringe til skoleleder, Line Nielsen, på tlf. nr. 30 64 34 62.

Send din ansøgning, eksamensbeviser og CV til [email protected]

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2024

Ansættelsestidspunkt: 1. december 2024

Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag d. 29. oktober.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Flakkebjerg Friskole – Flakkebjerg Hovedgade 34 – 4200 Slagelse