Oversigt

Basen Nord søger engageret behandler/underviser

Vil du støtte børn og unge med særlige udfordringer til at rykke sig mere, end man troede var muligt? Vil du være helt tæt på eleverne i en hverdag med høj normering og faglig opkvalificering i arbejdstiden? Så læs med her.

Hvis du samtidig kan undervise sårbare og normaltbegavede elever i 4.-7. klasse i matematik og/eller naturfag, så kan du nu blive en del af vores nære, omsorgsfulde miljø. Vi er ikke fastlåste på bestemte fagkombinationer herudover, vi søger mest efter den helt rette kollega.

Basen er et hyggeligt sted at gå i skole. Alle er venlige og rolige, og det kan jeg godt lide”, siger en af vores elever på Basen Nord.

Basen – vi er fundamentet for børn, der har det svært

Basen er et behandlings- og specialundervisningstilbud med 9 afdelinger fordelt i København, Birkerød, Taastrup og Odense. De fleste af vores elever har en diagnose indenfor ADHD- eller autismespektret, men vi har også elever, der har fx angst, depression, OCD, spiseforstyrrelser og ufrivilligt skolefravær.

Fælles for eleverne er, at de ikke er udadreagerende, og at de har brug for stabile relationer til voksne, der forstår dem og kan sætte rammer, der er tilpasset deres behov. Langt de fleste afslutter med en flot 9. eller 10. klasses eksamen hos os – og de har brug for din hjælp til at komme dertil.

Du er både behandler og underviser

Du kommer til at arbejde på mellemtrinnet i Birkerød, hvor I er cirka 20 elever og 10 kollegaer. Vores klasser har maksimalt 8 elever (oftest færre) og en normering på 1:3.
Her udgør du, sammen med lærere, pædagoger, psykologer og øvrige kollegaer, det faglige team. Uanset uddannelsesbaggrund kalder vi os alle behandler/underviser, for det vigtigste er vores tilgang til eleverne.

Du sætter relationsarbejdet i højsædet, når du:

  • har 12-15 undervisningstimer om ugen, både som primær og supporterende underviser.
  • forbereder undervisning og sørger for dokumentation til elevernes sagsbehandlere.
  • er primær for 2-3 elever – dvs. har kontakten til forældrene og lægger den grundlæggende faglige og behandlingsmæssige plan i samarbejde med vores psykolog.
  • vurderer dagsformen hos den enkelte elev og tilpasser undervisningen derefter.
  • deltager i regelmæssig sparring med en af vores psykologer, samt morgen- og personalemøder for faglig og personlig sparring.

Fyld mere i kompetence-kassen

Vores mål er ikke bare at være en tryg base for børnene – vi vil give vores kolleger den faglige base, der gør dem i stand til at støtte bedst muligt op om eleverne.

Derfor har vi vores eget videnscenter, hvor du kan blive bedre rustet til at håndtere alt fra specifikke diagnoser, forældresamarbejdet og dokumentation til det skolefaglige indhold af dit arbejde. Og så har vi en årlig konference samt et internat med et program, der både er fagligt og socialt.

Alsidig behandler/underviser, som tænker ud af boksen 

Du behøver ikke at have erfaring med vores målgruppe, når bare du har mod på at arbejde indenfor specialområdet. Så skal vi nok klæde dig på med vores viden. Til gengæld forestiller vi os, at du:

  • er børnefagligt uddannet og har erfaring med undervisning.
  • er god til at navigere i et low arousal-miljø, hvor vi lægger vægt på at være overbærende, rolige og konfliktnedtrappende.
  • er tålmodig og kan se tingene i det store perspektiv, når hverdagens udviklingstrin kan synes mikroskopiske.

Vi er der for hinanden og husker at have det godt

Vi er bygget sådan op, at vejen til ledelsen er kort, og generelt lægger vi meget vægt på, at hverdagen på Basen er en fælles opgave. Det kan du høre dine kollegaer fortælle mere om i videoen her.

Her er der plads til at være det menneske, man er, og ikke bare sit fag. Og det er også det, eleverne har brug for. For de er jo lige så forskellige, som vi er, og skal kunne mærke os som mennesker,” siger Cecilie Toft Kristiansen, HR-medarbejder.

Klar til en hverdag med stor faglighed og menneskelighed?

Så klik på ”Ansøg stillingen” og send os din ansøgning og dokumenter snarligst og senest d. 24. oktober kl. 12:00.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Mette Johansson på telefon 2029 5020 eller: [email protected]

Stillingen er i gennemsnit på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse pr. 1. december 2024.

I skrivende stund har vi overenskomst med SL og er i forhandlinger med DLF. Læs evt. mere her.

En ansættelse på Basen er betinget af en ren børne- og straffeattest.

Vi ser frem til at høre fra dig.